Ledig 50% stilling som gravplassarbeider

Nes kirkelige fellesråd har ledig 50 prosent stilling som gravplassarbeider

Nes kommune har 23 400 innbyggere og ligger ca 50 min nord/øst for Oslo og ca 30 min fra Gardermoen. Det er 6 sokn, 6 kirker og 1 kapell i Nes, med tilhørende 7 gravplasser. Det er felles kirkekontor på Årnes. Fellesrådet har 15 ansatte som sammen med 4 sokneprester har sin arbeidsplass ved kirkekontoret på Årnes.

Arbeidsoppgaver

• Bistå med praktisk tilrettelegging ved gjennomføring av gravferder og urnenedsettelser
  • Drift, stell og vedlikehold av gravplasser og grøntanlegg, herunder gressklipping, kantklipping og snøbrøyting
  • Holde gravplassen velstelt og ryddig som et godt sted for ro og ettertanke
  • Veilede og bistå sommervikarer
  • Vaktmesteroppgaver som tilsyn og vedlikehold av kirkebygg, tekniske anlegg, inventar og utstyr
  • Drift og vedlikehold av gravplassenes maskiner og utstyr
  • Andre oppgaver kan bli pålagt ved behov, for som eksempel å bistå ved begravelser/bisettelser og skole- og barnehagebesøk i kirkene.
  • Den som ansettes vil inngå i en vaktordning som har ansvar for snøbrøyting/strøing i helgene

Kvalifikasjoner

• Førerkort klasse BE og maskinførerbevis er påkrevet, eller at man gjennomfører dette innen utløpet av prøvetid
  • Relevant arbeidserfaring fra kirke, gravplasser, gravearbeid og grøntanlegg
  • Gode ferdigheter i norsk muntlig og skriftlig og gode kommunikasjonsevner
  • Personlig egnethet og evne til fleksibilitet vil bli tillagt vekt
  • Må kunne disponere egen bil i jobb mot kjøregodtgjørelse
  • Relevant arbeidserfaring og personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt

Personlige egenskaper

• Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Like å jobbe ute i all slags vær
  • God fysisk form
  • Har evne til å møte mennesker med respekt og verdighet

Vi tilbyr

En allsidig og trivelig arbeidsplass med engasjerte og dyktige medarbeidere, varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for utvikling. Lønn etter kvalifikasjoner og i henhold til tariffavtale for KA-området, pensjonsordning i KLP.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med assisterende kirkeverge Lillian E. Syversrud på tlf 922 44 864, eller driftsleder Pål Thoresen på tlf 975 92 585.

For å søke stillingen benytter du elektronisk søknadsskjema som du finner her.

Søknadsfrist er 23. september 2021.