Infoside for konfirmanter i Fenstad kirke

Foto: Javier Berrocal Nathaly / Albatross Films

Høsten 2019:

Første samling for høstens konfirmanter er presentasjonsgudstjeneste i Fenstad kirke søndag 8. september kl 18.00. Hvis du ikke har meldt deg på enda så kan dette gjøres på nettsidene her.

Har du ennå ikke bestemt deg for om du skal konfirmere deg i kirken er du hjertelig velkommen til å møte opp på presentasjonsgudstjenesten for å bli bedre kjent med tilbudet, det blir arrangert informasjonsmøte rett i etterkant av gudstjenesten.

I løpet av konfirmantåret vil det være konfirmantsamlinger omtrent en gang i måneden fra september til mai, Hekta-leir på Lillehammer (weekend i januar/februar) eller annet lokalt leirtilbud på vårparten, samt konfirmasjonsgudstjeneste i mai eller juni.

Foreløpig terminliste for høsten 2019 finner du her

Våren 2020:

Oppdatert terminliste inkl. våren 2020 finner du her

Høsten 2020: utsatte konfirmasjoner

Oppdatert plan for undervisning før høstens utsatte konfirmasjoner, publisert 11. august