Konfirmant 2021

Konfirmantåret 2020-2021 starter i uke 47. Grunnet endringer i smitteverngregler blir undervisningen før jul digital. Se konfirmantplan og informasjon her!

Velkommen til konfirmasjon i 2021! Alle påmeldte får den konfirmasjonsdatoen de har ønsket seg i påmeldingsskjemaet, og videre planlegging kan gjøres utfra det.

Konfirmantundervisnignen starter digitalt 18. november. Se konfirmantplanen for mer info (under).

Konfirmasjonsdager 2021:

• Auli: 30. mai (søndag) og 5. juni (lørdag)
  • Klodsbodding: 29. mai (lørdag)
  • Fenstad: 6. juni
  • Ingeborgrud: 30. mai
  • Nes: 6. juni
  • Udenes: 29. og 30. mai (lørdag og søndag)
  • Årnes: 29. mai (lørdag) og 6. juni (søndag)

Konfirmantplan

Alle kirkene i Nes følger en felles konfirmantplan. Til vanlig holdes undervisningen i kirka, men på grunn av endrede smittevernregler høsten 2020 blir all undervisning før jul digital. Vi planlegger å gjenoppta opprinnelig plan over jul. Deltakelse på gudstjeneste kan gjøres på eget initiativ.

Planen består av presentasjonsgudstjeneste (utgår), undervisningstimer fra november til mai, lysmesse (konfirmantene deltar ikke som planlagt), bo-hjemme-leir, pilegrimsleir og konfirmasjonsgudstjenesten. I tillegg skal konfirmanten gå på tre gudstjenester utenom dette. HELE familien er selvfølgelig velkommen på alle gudstjenester!

Planen finner du her.

Ved spørsmål, kontakt kirkekontoret tlf: 66 10 49 30 / post@kirkenines.no