Konfirmant 2021

Påmelding til konfirmasjon i 2021 er åpen til 1. november. Her kan du melde deg på!

Velkommen til konfirmasjon i 2021! Vi gleder oss til å ta imot nytt kull. Alle får den konfirmasjonsdatoen de ønsker i påmeldingsskjemaet, og videre planlegging kan gjøres utfra det.

Konfirmantundervisnignen er planlagt å starte opp i november.

Konfirmasjonsdager 2021:

• Auli: 30. mai (søndag) og 5. juni (lørdag)
  • Klodsbodding: 29. mai (lørdag)
  • Fenstad: 6. juni
  • Ingeborgrud: 30. mai
  • Nes: 6. juni
  • Udenes: 29. og 30. mai (lørdag og søndag)
  • Årnes: 29. mai (lørdag) og 6. juni (søndag)

Konfirmantplan

Alle kirkene i Nes følger en felles konfirmantplan. Årnes og Auli-konfirmanter har felles undervisning i Årnes kirke, ellers møter konfirmantene i sine respektive kirker der de skal konfirmeres.

Planen består av presentasjonsgudstjeneste, undervisningstimer fra november til mai, lysmesse, bo-hjemme-leir, pilegrimsleir og konfirmasjonsgudstjenesten. I tillegg skal konfirmanten gå på tre gudstjenester utenom dette. HELE familien er selvfølgelig velkommen på alle gudstjenester!

Planen finner du her.

Ved spørsmål, kontakt kirkekontoret tlf: 66 10 49 30 / post@kirkenines.no