Konfirmant 2021

Konfirmantåret 2020-2021 strekker seg fra oktober/november til mai/juni. Smittevernregler gjør at årets kull vil få en blanding av digital undervisning og felles samlinger i kirkene. Se konfirmantplan og informasjon her!

Velkommen til konfirmasjon i 2021! Alle påmeldte får den konfirmasjonsdatoen de har ønsket seg i påmeldingsskjemaet, og videre planlegging kan gjøres utfra det.

Se konfirmantplanen for mer info (under).

Konfirmasjonsdager 2021:

• Auli: 11. og 19. september
  • Klodsbodding: 18. september
  • Fenstad: 29. august
  • Ingeborgrud: 5. september
  • Nes: 5. september
  • Udenes: 28. og 29. august
  • Årnes: 28. august og 5. september

Konfirmantplan

Planen finner du her. Oppdatert 16. mars 2021

Informasjon om leirlørdag 6. februar finner du her.

Alle kirkene i Nes følger en felles konfirmantplan. Til vanlig holdes undervisningen i kirka, men på grunn av endrede smittevernregler høsten 2020 blir all undervisning før jul digital. Ordningen ble videreført første del av januar, og vi tilpasser opplegget framover etter de smittevernreglene som til enhver tid gjelder.

Planen består av presentasjonsgudstjeneste (utgår), undervisningstimer fra november til juni (utvidet etter utsettelse av konfirmasjonsdatoer til høsten), lysmesse (konfirmantene deltar ikke som planlagt), leirlørdag, pilegrimsleir og konfirmasjonsgudstjenesten. I tillegg skal konfirmanten gå på tre gudstjenester utenom dette. HELE familien er selvfølgelig velkommen på alle gudstjenester!

Ved spørsmål, kontakt kirkekontoret tlf: 66 10 49 30 / post@kirkenines.no