Konfirmant 2020

Fra 12. mars har alt av gudstjenester og konfirmantundervisning blitt avlyst. Konfirmasjonsdagene er flyttet til høsten. Se nye datoer lenger ned.

Vanligvis inneholder konfirmantåret blant annet følgende:

Konfirmantene møter til åtte obligatoriske gudstjenester:

• presentasjonsgudstjenesten
  • lysmesse
  • friluftsgudstjeneste på leir
  • samtalegudstjenesten
  • konfirmasjonsgudstjenesten
  • tre minestrantgudstjenester (en på høsten og to på våren)

Minestrantgudstjenestene er vanlige gudstjenester hvor konfirmantene deltar med små oppgaver underveis. Lysmesse er gudstjeneste som arrangeres for hver menighet av konfirmantene i deres respektive kirker før jul.

HELE familien er velkommen på alle gudstjenester!

Leir

Det er tilbud om to ulike leire. Alle konfirmantene skal på leir i løpet av konfirmanttiden, men kan velge hvilken.

• HEKTA-leir på Lillehammer blir fredag 31. januar - søndag 2. februar 2020.(Avreise fredag ettermiddag.)
  • Friluftsleir i Skogbygda blir 25.-26. april 2020, med oppstart torsdag kveld 23.april på Skytterhuset i Skogbygda. OBS! Avlyst pga. koronautbruddet.

Konsert med konfirmantene i mars 2020, i forbindelse med KN aksjonen (Kirkens Nødhjelps fasteaksjon). OBS! Denne er avlyst pga. koronautbruddet.

KN-aksjonen/fasteaksjonen 31. mars. OBS! Dør-til-dør-aksjonen er avlyst pga. koronautbruddet. Aksjonen gjennomføres digitalt i tiden fram t.o.m. 31. mars.

Nye konfirmasjonsdatoer for årets kull (2020).

Helg 1

• Lørdag 19. sept. Kl. 11.00: Klodsbodding + Nes