Digital undervisning


 

Så lenge smitteverntiltakene krever det vil konfirmantundervisningen skje digitalt.

Filmer publiseres her, og oppgaver skal løses av hver enkelt konfirmant. Hvilke oppgaver som gjelder står ved hver film. Innsending av oppgaver = godkjent "oppmøte" på undervisningen. Send til din konfirmantprest:

Kontaktinfo:


13. januar - Film 3: Sorg, død - håp og trøst

Se filmen og les s. 28-31 i konf.logg. Denne gangen er det ingen quiz, men du skal fylle ut sidene/svar på oppgavene i konf.loggen. Ta bilde av det du har gjort og send til din konfirmantprest på mail. 

Svarfrist oppgaver: 23. januar.

 

Trenger du noen å dele tankene dine med?

Det er mange som syns livet er litt ekstra tøft om dagen. Det gjør alle mennesker av og til i løpet av livet. Diakon Hilde er tilgjengelig om du trenger noen å dele tankene dine med. Se slutten av videoen for kontaktinfo. Du bestemmer selv hva du vil fortelle, det må ikke å ha noe med døden å gjøre. Det kan være små ting, store ting, vanskelige ting, ting du ikke har sagt til noen, eller ting du går og grubler på. Det blir ofte lettere når vi har noen som kan lytte eller gå litt sammen med oss når vi grubler. Ikke nøl med å ta kontakt. Hvis du ikke vil ringe kan du sende en melding.

 

  


9. desember - Film 2: Hva er du verdt?

Se filmen og løs oppgaver i konf.logg. Svar på quiz i filmen sendes til din konfirmantprest.

Quiz-oppgaver til samling 2

 


18. november - Film 1: Dåp og hvor hører du hjemme?

Se filmen og løs oppgaver i konf.logg. Svar på quiz i filmen sendes til din konfirmantprest.

Quiz-oppgavene til samling 1

 

Tilbake