Babysang - nye kurs fra 24. august

Nå er det ny mulighet til å bli med på babysang på Årnes. Velg mellom to ulike kursgrupper, kl. 10 og kl. 11.15, med lunsjkafé fra kl. 10.45. Husk påmelding her!

Foto: Bo Mathisen

Vi tilbyr babysangkurs på onsdager i høst. Du kan velge mellom å komme kl. 10 eller 11.15. Mellom kursene er det lunsjservering og koselig samvær både for gruppen som startet kl. 10 og gruppa som starter kl. 11.15, så kom litt før om du melder deg på siste gruppe og vil ha litt mat før vi begynner å synge.

Tid og sted: Onsdager i Salemsvegen 16

(det gamle Betania-bygget rett ved Årnes stadion)

Velg kursgruppe

Gruppe 1 starter kl. 10.00

Gruppe 2 starter kl. 11.15

Kurset går over følgende datoer og gjelder begge gruppene:

• 24. aug
  • 31. aug
  • 7. sept
  • 14. sept
  • 21. sept
  • 28. sept

Lunsjkafe med servering fra Aanerud kl. 10.45 - 11.15

Om babysang

Vi synger barnesanger, bruker rytmeinstrumenter, lærer rim og regler, leker og har fellesskap med hverandre. Babysang setter barnet i sentrum.

Babysang er en fin møteplass for foreldre, og er med på å skape en god relasjon mellom barn og foreldre. Det er og sosial trening for barna i møte andre barn før barnehagestart.

Frist for påmelding: snarest

15 plasser i hver av gruppene.

Kurset koster kr. 100,-. Pengene går til enkel servering. Babysang er et ledd i Den Norske kirkes trosopplæring.

Kontaktperson

Organist og menighetspedagog Lajla Marie Sydtangen, tlf. 48 18 74 38 / e-post: post@kirkenines.no