Overnatter i Årnes kirke

Har du noen gang vært i en kirke eller på en kirkegård midt på natta? Bli med på noe spennende - bli med på Lys våken!

Du kan være med og overnatte i kirken! Natt til 19. januar er alle 5-klassinger i Årnes sokn invitert til å bli med på Lys våken. Du trenger ikke å være døpt eller å gå i kirka til vanlig, alle som vil er velkomne!

Hva skal vi gjøre?

• Kl. 18.00: Oppmøte og registrering
  • Kl. 18.30: Rebusløp på kirkegården
  • Kl. 19.00: Vi spiser pizza
  • Kl. 19.45: Øvelse til gudstjeneste neste dag. Her kan du velge om du vil lese, tenne lys, dele ut program, synge eller være med på drama (frivillig)
  • Kl. 20.30: Vi legger ut soveposer og liggeunderlag i kirka og tar på pysj
  • Kl. 21.00: Nattkino med popcorn og godis
  • Kl. 22.30: Tannpuss og dobesøk
  • Kl. 22.50: Godnatthistorie og nattasang
  • Kl. 23.00: Sove...zzzZZzzzZ (håper vi..)

Søndag

• Kl. 8.00: Dæjååå! Nå må dere våkne!
  • Kl. 8.30: Frokost
  • Kl. 9.15: Vi rydder og pakker sammen etter natta
  • Kl. 9.45: Gjennomkjøring og øvelse til gudstjeneste
  • Kl. 10.45: Fint hvis foreldre kan komme og hente ut bagasje før gudstjenesten
  • Kl. 11-12: Gudstjeneste og vi håper familie og slekt har lyst til å bli med på den

Praktiske opplysninger'

Opplegget er GRATIS! Men du kan gjerne ha med drikke (brus e.l.) og en pose godteri til ca. 30 kr. hvis du vil.

Ta med:

Liggeunderlag, sovepose, pysj og tannbørste

Gi beskjed hvis du mangler liggeunderlag eller sovepose så kan vi hjelpe til med det. Gi også beskjed om allergier eller andre behov vi bør vite om som kan gi barna en enda bedre opplevelse.

Kontaktinformasjon

Menighetspedagog Bente Wennemo: tlf. 952 18 783 eller e-post: bente@nes.kirker.net

Foto: Andreas Buarø