Ny kjoledag i Nes kirke 30. oktober

Gjenbruksdag med kjolesalg, catwalk, stettglass og veiledning i stil og omsøm.

Vi gjentar fjorårest store gjenbrukshappening og inviterer til ny kjoledag i Nes kirke lørdag 30.oktober kl. 12.00.

Stilveiledning og omsøm

Farge- og stilveileder Wenche Husås Sundby fra Teppa gård bidrar med råd og tips om stil og omsøm. Det blir Mozell i stettglass og over 100 kjoler er til salgs til inntekt for Kirkens Nødhjels fasteaksjon 2021.

Vil du donere en kjole?

Mange flotte kjoler er allerede donert av til arrangementet, men vi tar gjerne imot flere! Har du en kjole du vil gi til kjoledagen, kan du levere de på kirkekontoret Årnes.

Fra kjoler til vann

Inntekter fra kjolesalget under kjoledagen går til et godt formål og i tillegg er gjenbruk bra for klimaet. Pengene går til Kirkens Nødhjelps arbeid for rent vann, gjennom fasteaksjonen 2021.

"Her blir gamle kjoler nye, sa ordfører Grete Sjøli til Raumnes i mars i 2020, da hun omtalte den første kjoledagen Nes menighet arrangerte.

På kjoledagen vil du finne alt fra brudekjoler og ballkjoler til hverdagskjoler - kort og lange.

Fasteaksjonen 2021

Kirkens Nødhjelp arbeider med vann, sanitær og hygiene (WASH) i langsiktige utviklingsprosjekter og akutte katastrofesituasjoner over hele verden. Målet er å sikre menneskers tilgang til rent vann, trygge sanitærforhold og å legge til rette for god hygienepraksis i fattige og marginaliserte lokalsamfunn. I tillegg jobber de med å bedre forvaltningen av vannressurser. Midler fra fasteaksjonen går blant annet til dette arbeidet. (https://www.fasteaksjonen.no/vaart-arbeid-med-vann/)