Enkel hverdagsvielse eller stort helgebryllup


 

Hos oss kan du booke både det store, flotte tradisjonsbryllupet og det lille, enkle, men minst like flotte, hverdagsbryllupet.

 

Hverdag og fest - hva velger dere?

Visste du at du kan gifte deg i kirka, i lunsjen på en onsdag, om du ønsker? Hverdagsvielser i kirka lar seg meget vel gjennomføre. Bare dere har prøvingsattesten i orden trengs det nesten ikke forberedelser. Vi tilbyr vielser i valgfri kirke tirsdag-fredag kl. 15.00. Ta kontakt, så finner vi en dag som passer.

Det tradisjonelle, store kirkebryllupet har løpende påmelding. Våre faste vigselstider er lørdager kl. 13.00, 14.30 eller 16.00.

 

Drop in-bryllup

Helt enkelt - like stort!

I juni og august blir det hvert år arrangert drop in-dag. Da kan dere gifte dere på sparket! Alt dere trenger er å ha papirene i orden, og bare dukke opp i den kirka som arrangerer drop in.

Ønsker dere en kort og enkel gjennomføring, men med samme høytidelige ramme som et hvilket som helst kirkebryllup er drop in-bryllup tingen for dere. Se vigselspåmeldingen for å finne ledige tider.

Et drop in-bryllup gjennomføres med en forkortet liturgi og dere kan velge om dere vil ha innmarsj og utmarsj til musikk (spilt av organisten i kirka). Rett før seremonien tar presten en liten vigselssamtale med dere for å forklare gangen i seremonien og å avklare eventuelle spørsmål dere måtte ha. 

Dere kan ha med forlovere, forlovere og gjester, bare gjester, eller bare komme dere to. Vi kan stille med nødvendige vitner til ekteskapsinngåelsen ved behov. 

 

Fra drive in-bryllup i juni 2022:

   

 

I tillegg til drop in har vi også hatt drive in-bryllup. Under Motordilla annet hvert år er det mulighet for å gifte seg i bilen og cruise rundt som nygifte. Første gang gjennomført i 2022.

 

Tilbake
Del