Enkel hverdagsvielse eller stort helgebryllup


Å gifte seg er en stor begivenhet som ofte planlegges lang tid i forveien. Noen ønsker en mindre og enklere seremoini uten de store forberedelsene. Vi tilbyr begge deler.

 

Foto: Pixabay og Bo Mathisen

 

Hos oss kan du booke både det store, flotte tradisjonsbryllupet og det lille, enkle, men minst like flotte, hverdagsbryllupet - i kirka.

 

Hverdag og fest - hva velger dere?

Visste du at du kan gifte deg i kirka, i lunsjen på en onsdag, om du ønsker? Hverdagsvielser i kirka lar seg meget vel gjennomføre. Bare dere har prøvingsattesten i orden trengs det nesten ikke forberedelser. Vi tilbyr vielser i valgfri kirke tirsdag-fredag. Ta kontakt, så finner vi ledig tid.

Det tradisjonelle, store kirkebryllupet har løpende påmelding, også i koronatid. Våre faste vigselstider er lørdager kl. 13.00, 14.30 eller 16.00. Litt utfordrende kan det være å planlegge, med stadig endrede smittevernregler, men vi tar imot påmelding og gjennomføre også disse vielsene på en god og trygg måte. Er dere usiker på hvor mange dere kan regne med å få ha med på gjestelisten, ikke nøl med å ta kontakt. 

 

Drop in-vielse

Medio juni og medio august kan dere gifte dere på sparket! Alt dere trenger er å ha papirene i orden, og bare dukke opp i den kirka som arrangerer drop in. 

Ønsker dere en kort og enkel gjennomføring, men med samme høytidelige ramme som et hvilket som helst kirkebryllup er kanskje drop in-vielse tingen for dere. Se vigselspåmeldingen for å finne ledige tider.

 

Seremoniene gjennomføres med en forkortet liturgi og dere kan velge om dere vil ha innmarsj og utmarsj til musikk (spilt av organisten i kirka). Rett før seremonien tar presten en liten vigselssamtale med dere for å forklare gangen i seremonien og å avklare eventuelle spørsmål dere måtte ha. 

Dere kan ha med forlovere, forlovere og gjester, bare gjester, eller bare komme dere to. Vi kan stille med nødvendige vitner til ekteskapsinngåelsen ved behov. 

 

Ved spørsmål om vielser, ta kontakt med kirkekontoret på tlf. 66 10 49 30 / e-post: post@kirkenines.no

Tilbake