Livet under og etter en pandemi - hva trenger de unge nå?

27. september arrangerer vi zoom-foredrag med Peder Kjøs. En gratis time med en av Norges mest kjente psykologer. Meld deg på nå!

Foto: Ihne Pedersen

I forkant av verdensdagen for psykisk helse inviterer Nes kirkelige fellesråd til et zoom-foredrag med psykolog Peder Kjøs, om ungdom og ungdoms psykiske helse i lys av pandemien. Foredraget er for deg som er ungdom selv, for deg som er ungdomsforelder, har ungdom i familien eller i din nærmeste krets, og arrangeres i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse 10. oktober.

Tid og sted: mandag 27. september kl. 12.00 på zoom. Varighet: 60 min.

Foredraget er gratis, men krever påmelding:

Diakon i Nes kirkelige fellesråd, Hilde R. Bergly, er programleder. Bergly har under pandemien inngått i et samarbeid med Nes videregående skole hvor hun bidrar i samtaletilbudet for elevene på fredager. Skolens elever er spesielt invitert. Foredraget er for alle i Nes, både ungdom og voksne.

Påmeldte kan sende inn spørsmål i forkant av foredraget. Dette gjøres i kommentarfeltet i påmeldingen.
Det plukkes først og fremst ut spørsmål rundt ungdom og ungdommers psykiske helse.

Påmeldte får tilsendt zoomlenke i bekreftelse som sendes på e-post umiddelbart etter påmelding.

Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge. Som programleder og terapeut på det anerkjente TV-programmet «Jeg mot meg» på NRK1 og gjennom podcastene «Hos Peder» og «God bedring", også distribuert av NRK, har han blitt et svært kjent navn. Han skriver for noen av de største avisene i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner. Foredragene hans er ikke bare relevante for helsepersonell, men også for bedrifter, utdanningsinstitusjoner og allmennpublikum - ettersom psykisk helse er et tema som berører oss alle.

Peder Kjøs ble utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 1997. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi (2005) og har doktorgrad i psykologi (2017). Peder har bakgrunn fra avhengighetspsykologi, barnevern, psykiatrisk sykehus og privat praksis. Han har jobbet som veileder og kursholder for psykologer i høyere utdanning. Han har skrevet en rekke bøker, deriblant «Berøring» (Pax, 2018), «Angst» (Kagge, 2019) og «Alene» (Vigmostad & Bjørke, 2020). Peder er far til tre barn, gift og bor i Oslo. (https://antibrandpeople.no/peder-kjos)