Årets julekonserter 2022

Førjulstiden byr på flotte konsertopplevelser. Kor, korps, kirkemusikere, lokale stjerner og kjente artister sørger for å gi deg julestemning i kirkene våre.

Foto: Bo Mathisen

• 13. november i Nes kirke: Advenstkonsert anno 1699. Kantor i Nes Øyvind Sørum med lokale og nasjonale stjerner. Billett kjøpes i døra.

• 20. november kl. 17.00 i Udenes kirke: Et lys i mørketida, julekonsert med Nes janitsjarkorps. Gratis inngang!

• 29. november kl. 21.00 i Årnes kirke: Vår jul. Gaute Ormåsen, Torstein Sødal, Maria Arredondo, Sofie Fjellvang og Christian Ingebrigtsen.

• 1. desember i Fenstad kirkestue: Koret Godt & Blanda synger jula inn.

• 3. desember i Auli kirke: Framtun og Auli skolekorps' julekonsert. Gratis inngang!

• 4. desember kl. 18.00 i Årnes kirke: Kirkekoret m/trompetist Andreas Fossum. Gratis inngang!

• 17. desember i Nes kirke: Nes bygdekors julekonsert
  • 18. desember i Årnes kirke: Nes bygdekors julekonsert