HEKTA-leir 2022

Konfirmanttidas store happening! Påmelding, opplegg og aktiviteter, all info finner du her!

Foto: Øyvind Gaarder

Konfirmantweekend i Håkons Hall på Lillehammer er en av konfirmanttidens store happeninger! Konfirmanter i Nes deltar 4.-6- februar, sammen med konfirmanter fra hele Borg bispedømme, samt Stavern og Trøndelag. Å delta på leir er en del av den obligatoriske undervisningen i konfirmantåret.

Medlemsskap i HEKTA

Alle menigheter i hele Nes har et HEKTA-lokallag. Konfirmantene melder seg inn i HEKTA via lokallaget og det er menigheten betaler for medlemskapet. Dette gjøres via samtykke i påmeldingsskjemaet til leiren.

Vi understreker at medlemskap er helt frivillig, men det gir visse fordeler. Du vil få leirdeltakelsen til en hyggeligere pris om du melder deg inn. Vi ber alle om å lese om medlemskap her.

MERK: Siden alle menigheter i Nes har et lokallag skal du ikke betale de 50,- direkte til HEKTA, slik det står på nettsidene deres. Vi samler opp svarene i påmeldingen og sender dette inn samlet. Alt du trenger å gjøre er å svare ja eller nei på samtykke til å bli medlem av HEKTA i påmeldingsskjemaet til leiren.

Påmelding

Vi ber alle konfirmanter og foresatte sette seg inn i all informasjon i dette infoskrivet før påmelding.

Oversikt over aktiviteter finner dere her

Påmelding til leir (herunder betaling) må gjøres innen 15. desember. Påmelding er bindende.

Spørsmål om leiren kan rettes til daglig leder i HEKTA - trosopplæring for ungdom: Anne Sigrid Kristiansen annesigrid@hekta.no / tlf. 958 34 583.

Spørsmål om påmelding/betaling kan rettes til kirkekontoret, post@kirkenines.no / tlf. 66 10 49 30