Bryllup i 2024


Kirkebryllup, valentines-bryllup, drop-in bryllup, eller hva med drive in-bryllup? Går dere i giftetanker, eller kanskje du planlegger frieri i jule- eller nyttårshelgen, så har kirka bryllupet som passer for akkurat dere.

Veteranbil og skilt for drive in-bryllup foran kirkekontoret

Fra drive in-bryllup på MotorDilla sommeren 2022

 

2024 byr på mange muligheter om dere har lyst til å gifte dere. Vi gjentar suksessen fra 2022, med drive in-bryllup på MotorDilla 8. juni. 

14. februar kan dere bruke Valentinsdagen til å feire kjærligheten, med valentines-bryllup i Årnes kirke kl. 14-17. Bookingen er allerede klar, så gå inn her og hold av tid om dette er noe for dere!

15. juni og 17. august er det drop in-dag i hhv. Årnes og Udenes kirke, med muighet for både dåp og bryllup i korte seremonier på ca. 15 minutter. 

Både drop in- og valentines-bryllup krever svært lite forberedelser, og med automatisk behandling av søknad om prøvingsattesten man trenger for å få giftet seg kan dere bestemme dere nesten på dagen. Noen vil likevel booke tidspunkt, så derfor er det mulighet for det og. Drop in-seremonien inneholder det samme som en vanlig vielse, men forkortet. Helt enkelt - like stort!

Som alltid kan dere velge tradisjonelt kirkebryllup i valgfri kirke i Nes, helt gratis. Dette gjelder om dere selv bor her, eller har foreldre som er bosatt i kommunen. Hva med bryllupsdato 24.02.2024 eller 20.04.2024?

 

Tilbake
Del