Påmelding / reservere dato

For å finne ledig kirke og dato for vielse start her:

Velg "Ny registrering". Velg så ønsket dato for vielse. Dersom dere ikke finner ønsket dato er den allerede opptatt av andre som skal gifte seg samme dagen. Når dere har sendt inn påmeldingen vil vi behandle forespørsel om ønsket kirke/dato og dere får en bekreftelse på e-post når dette er avklart. Så kan dere gå igang og planlegge vielsen og resten av bryllupet.

Etter at kirke/dato er bekreftet kan dere ved endringer senere gå til "Jeg har en tidligere registrering", og oppdatere innholdet. Bruk samme fødselsnummer og telefonnummer som ved første innlogging. Dersom dere ønsker å endre bryllupsdatoen må dere ta kontakt med kirkekontoret.

Ta ellers kontakt med kirkekontoret på tlf. 63 91 12 82 hvis dere har spørsmål om vielse eller ønsker hjelp i påmeldingsskjemaet.